Regenwater systemen
• Hemelwater opvangen & hergebruiken
• Vergelijk diverse installaties
• Flink beparen op de waterfactuur


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Over Ons

Laat uw gratis water niet zomaar weglopen uit de dakgoot of tuin. Want door regenwater kan u 50% per jaar besparen op uw waterfactuur. U leest het goed. De kosten van schoon leidingwater zullen de komende jaren flink gaan stijgen. Regenwater recupereren zorgt ervoor dat u uw waterverbruik / kosten ziet dalen met tientallen euro’s per jaar. Aangezien het in Nederland gemiddeld 200 dagen per jaar regent bespaart u hierdoor enorm op de factuur van uw waterleverancier. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen.

Wat doen wij?

Wij bieden informatie aan over het opvangen van regenwater. Dit heeft heel veel voordelen. Minder kalkafzetting op leidingen en huishoudtoestellen. Want kalk vermindert de werking van zepen en detergenten. Als u regenwater gebruikt voor de wasmachine zal u minder wasproduct en wasverzachter nodig hebben. U kan het perfect gebruiken om uw toilet te spoelen, om te wassen, om bloemen en planten water te geven. Zo hoeft u voortaan niet meer dat kostelijk kraantjeswater te gebruiken. Op regenwaterinstallatie.nl kun je verschillende soorten installaties vinden en bespreken we diverse methoden om zelf regenwater op te vangen en te hergebruiken. Daarnaast bloggen we regelmatig over innovaties in deze markt en bieden we de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen bij een installateur van regentonnen en regenwater-systemen.

Wie zijn wij?

Wij van regenwaterinstallatie.nl werken met een klein team aan het verduurzamen van Nederland. We hebben veel kennis van de energietransitie waarbij o.a. warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen, waterstof en energieopslag een rol spelen. Ook het hergebruiken en opvangen van regenwater speelt hierbij een rol. Ons team houdt deze markt goed in de gaten en vergelijk verschillende producten, diensten en leveranciers met elkaar. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor bestaande bouw.

Adresgegevens (geen bezoekadres)

Vestiging regenwaterinstallatie.nl
Dokter van Deenweg 162
8025 BM te Zwolle
info@regenwaterinstallatie.nl